Com generar tràfic cap al vostre negoci.


Internet ha canviat de manera significativa com els usuaris i les empreses cerquen informació i prenen les decisions de compra de productes i serveis.

Una web adequada és el factor més important dins l’estratègia de màrqueting, al ser el lloc on podrem convertir o no el visitant en client. Si el client arriba a la nostra web i no troba el que busca, senzillament marxarà.

Aquesta web haurà d’estar dissenyada per tal de maximitzar el posicionament orgànic en cercadors o SEO (Search Engine Optimitzation), a través de publicar, crear URL’s i etiquetar correctament continguts rellevants per l’usuari, i creant pàgines d’aterratge o landing pages molt afines al que realment cerca l’usuari.

Una vegada tinguem ben dissenyada la web, ja podrem iniciar l’estratègia de generació de tràfic, a través de combinar accions on i off line, com ara presència a les xarxes socials.

Aquest manual que recomanem va dirigit justament a ajudar-vos a generar trànsit cap a la vostra web, generant més negoci.

25-Website-Must-Haves-eBook

Articles relacionats

No hi ha articles relacionats.

Últimes notícies

  • L’impacte del comprador a través del mòbil.
    Us recomanem l’estudi “The_Impact_of_the_Mobile_Shopper”, el.laborat per Compete.com, on s’explora l'evolució del comprador en línia ...
  • Màrqueting de cercadors.
    Us presentem l’informe “State_of_Search_May_2012”, elaborat per Compete.com, i que proporciona una visió general del panorama del màrqueting de cercadors i les tendències més destacables que s’han produït durant el ...